Kracht door Adem en Kou

Jaap Kuiper is niet alleen opticien,  hij heeft ook met Wim Hof (the Iceman) in Polen getraind. Als gediplomeerd instructeur in de Wim Hof Methode geeft Jaap regelmatig workshops ‘Kracht door Adem en Kou’. In deze simpele methode met ademhalingsoefening, inzet en koudegewenning, heb je invloed op...

Lees meer
Torenstraat
29
West-Terschelling
+31(0) 562 442265

Beschrijving

Jaap Kuiper is niet alleen opticien,  hij heeft ook met Wim Hof (the Iceman) in Polen getraind. Als gediplomeerd instructeur in de Wim Hof Methode geeft Jaap regelmatig workshops ‘Kracht door Adem en Kou’. In deze simpele methode met ademhalingsoefening, inzet en koudegewenning, heb je invloed op je immuunsysteem, word je opgewekter en kun je verzuring tegengaan.
Jaap Kuiper verkoopt ook barefootschoenen. Natuurlijk lopen: een verademing voor je voeten.
krachtdoorademkou@gmail.com
 

Kenmerken

Persoonlijke verzorging

  • Bezinning
  • Wellness

Excursies

  • Workshop

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL