Mexican Steakhouse El Leon Rojo

Mexicaanse en diverse andere soorten vlees-, vis- en vegetarische gerechten worden met alleen verse ingrediënten bereid in de open keuken. Ook serveert dit steakhouse diverse kindermenu’s. De combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, heerlijke Mexicaanse...

Lees meer
Heereweg
11
8881 HS
Midsland
+31(0)562 449350

Beschrijving

Mexicaanse en diverse andere soorten vlees-, vis- en vegetarische gerechten worden met alleen verse ingrediënten bereid in de open keuken. Ook serveert dit steakhouse diverse kindermenu’s. De combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, heerlijke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur maken een avondje El Leon Rojo especial! In de zomer is het heerlijk genieten in de tropische tuin met hangmatten en kinderspeelhoek. Het gehele jaar dagelijks geopend vanaf 17.00 uur (dinsdag gesloten). 

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Mexicaans

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL