OKA 18

De OKA 18 is één van de gezelligste danskroegen van het noorden! Jij zelf kunt de muziek bepalen, doormiddel van verzoekjes. Dit betekent een heerlijke avond genieten!...

Lees meer
Molenstraat
17
8881 BR
West-Terschelling
+31 562-443109

Beschrijving

De OKA 18 is één van de gezelligste danskroegen van het noorden! Jij zelf kunt de muziek bepalen, doormiddel van verzoekjes. Dit betekent een heerlijke avond genieten!

Geen dansliefhebber? Niet getreurd! De bar is een goed alternatief. Het barpersoneel zal persoonlijk de heerlijkste drankjes verzorgen. Zomers dagelijks vanaf 14:00 geopend en kunt u overdag op het heerlijke zonterras genieten van een hapje en een drankje.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Cafés
  • Club / Discotheek

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL