Oud Hollands Restaurant

Het restaurant is gelegen in het centrum van Midsland. Er worden vlees-en visgerechten geserveerd op oud-hollandse wijze en voor de kinderen zijn er kindermenu's. Bij mooi weer kunt u buiten eten op het terras of in de tuin. Iedere dag vanaf 17.00 uur geopend. Jan/feb gesloten. Knus restaurant in...

Lees meer
Oosterburen
10
8891 GC
Midsland
+31 562-448834

Beschrijving

Het restaurant is gelegen in het centrum van Midsland. Er worden vlees-en visgerechten geserveerd op oud-hollandse wijze en voor de kinderen zijn er kindermenu's. Bij mooi weer kunt u buiten eten op het terras of in de tuin. Iedere dag vanaf 17.00 uur geopend. In januari en februari gesloten. Knus restaurant in de gezellige oosterburen van Midsland.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Nederlands

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL