Pannenkoekenhuis Hans & Grietje

AFHALEN / BEZORGEN. Open: dagelijks afhalen en bezorgen tussen 17.00 – 20.30 uur. Bestellen via website.

Lees meer
Westerburen
4
-6
8891 GP
Midsland
+31562448482 / +31630369451

Beschrijving

Pannenkoeken, Poffertjes & veel meer….  En met veel meer bedoelen we zoveel mogelijk locale en biologische producten zoals Saté, Black Angus Beefburger, Gamba’s, Gegrilde Kippendijen, Ossenhaaspuntjes en ons beroemde Stoofpotje “Baaiduiner Pannetje”.

Keuze genoeg naast de kerk in Midsland! Geniet op ons heerlijk terras in de zon of binnen in ons knusse eethuisje met misschien wel de lekkerste koffie van Terschelling. 

Voor de kinderen zijn er eetbare kleurplaten, een leuk speelhoekje met o.a. een IPad en heel groot krijtbord. Laat u verrassen in dit nostalgische eethuisje! Een bezoek aan Terschelling kan niet zonder een bezoek aan Hans & Grietje…..

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Afhalen
  • Kinderen
  • Pannenkoek

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL