Patatelier Prell

Een quote van een tevreden gast: "Prima snackbar met goede kwaliteit producten, de bami bal is aan te raden.

Lees meer
Duinweg
21
8891 HR
Midsland
+31 562-449740

Beschrijving

Een quote van een tevreden gast: "Prima snackbar met goede kwaliteit producten, de bami bal is aan te raden. (zelf gemaakt?) Hebben er heerlijk uitgerust op het terras na een lange fietstocht (snap overigens niet hoe je die fiets op het terras krijgt). Vriendelijke eigenaar had alle tijd voor een praatje en bood zelfs water aan voor onze hond. Wij komen zeker nog eens! " Dat zegt toch genoeg? Komt u ook eens langs?

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Fast food

Interesses

  • Een snelle hap

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL