Pedicures van Terschelling

Hoe fijn is het om je voeten lekker te laten verzorgen. Bij de medische pedicures van Terschelling kun je terecht voor allerlei voetverzorging, van behandeling op indicatie tot verwenbehandeling en voetreflexmassage. De pedicures zijn aangesloten bij branchevereniging Provoet en staan voor...

Lees meer
Oud Wagenpad
3
8891 HM
Midsland
+31(0)6 49228048 / +31(0)6 37321956 / +31(0)6 30802550

Beschrijving

Hoe fijn is het om je voeten lekker te laten verzorgen. Bij de medische pedicures van Terschelling kun je terecht voor allerlei voetverzorging, van behandeling op indicatie tot verwenbehandeling en voetreflexmassage. De pedicures zijn aangesloten bij branchevereniging Provoet en staan voor kwaliteit en hygiëne. Behandel je voeten goed, geef ze de aandacht die ze verdienen en bel voor een afspraak!

Kenmerken

Persoonlijke verzorging

  • Schoonheidssalon

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL