Pizzeria Restaurant Isola Bella

AFHALEN/BEZORGEN. Open: dagelijks voor afhalen en bezorgen. Bestellen via de app en website www.pizzaopterschelling.nl.  Maandag en disndag gesloten.

Lees meer
Hoofdweg
17
8881 HA
West-Terschelling
+31 562-442021

Beschrijving

Al jaren hét adres voor uw Italiaans avondje uit. Pizzeria “Isola Bella”, heeft een groot terras met verwarming. Heerlijke voorgerechten en ruime keuze uit pizza’s, pasta’s, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor groepen en partijen. Tussen 17.00 en 21.00 uur kunt u ook laten bezorgen!

Voor actuele aanbiedingen volg Isola Bella op Facebook

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Pizzeria

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL