Primakamp

Primakamp verhuurt al sinds 1990 volledig ingerichte tenten op het waddeneiland Terschelling. Van een luxe tot een meer sportieve uitrusting en ook tenten zonder uitrusting. Wij plaatsen onze tenten op alle campings op Terschelling. U heeft dus de vrije hand bij het uitzoeken van een plek....

Lees meer
Oosterburen
24
8891 GC
Midsland
+31(0)562-448583

Beschrijving

Primakamp verhuurt al sinds 1990 volledig ingerichte tenten op het waddeneiland Terschelling. Van een luxe tot een meer sportieve uitrusting en ook tenten zonder uitrusting. Wij plaatsen onze tenten op alle campings op Terschelling. U heeft dus de vrije hand bij het uitzoeken van een plek.U reserveert een plek en wij plaatsen de tent van uw keuze. Sinds 2006 huurt u bij ons ook festivaltenten, voor een tuinfeest tot een dorpsfeest.

U kunt ons telefonisch bereiken:

In de periode 1 januari tot 31 augustus: maandag t/m vrijdag: 13:00 tot 17:00 uur.
In de periode 1 september tot 31 december: maandag: 13:00 tot 17:00 uur.

Ons adres: Oosterburen 24
8891GC Terschelling Midsland

Kenmerken

Diensten

  • Tentverhuur

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL