Pura Vida Foodbar-West

AFHALEN / BEZORGEN. Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Bezorgen tussen 17.00 en 20.00 uur. Bestellen via website, eenvoudig betalen met Ideal.

Lees meer
Boomstraat
17
8881 BS
West-Terschelling

Beschrijving

Dezelfde Pura Vida vibe maar met focus op overdag. Vitamineboost nodig? Kom voor verse smoothies, juices of powershots. Voor zoetekauwen zijn er huisgemaakte taartjes van Helga. 
Het eten is ‘net even wat anders’. Hier geen diner, maar dat wordt met liefde verzorgd in de andere Foodbar in Midsland. 
Kom in gezelschap of lekker alleen. Kranten en de allerlekkerste koffie staan klaar. Op hollende benen naar de boot? Alles kan ook take-away, gegarandeerd genieten!

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Vegetarisch
  • Lunch
  • Thee / koffie
  • Biologisch

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL