Restaurant Bornholm

In ons restaurant/brasserie met serre ontvangen wij u graag voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of diner. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Op onze brasseriekaart hebben wij diverse lunch- en dinergerechten waarop uw favoriete gerecht zeker te vinden is. Het ontbijt (ook voor...

Lees meer
Hoofdweg
6
8881 HA
West-Terschelling
0562-442266

Beschrijving

In ons restaurant/brasserie met serre ontvangen wij u graag voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of diner. Dit alles in een ongedwongen sfeer. Op onze brasseriekaart hebben wij diverse lunch- en dinergerechten waarop uw favoriete gerecht zeker te vinden is. Het ontbijt (ook voor gasten van buitenaf) is van 08.00 uur tot 10.00 uur en lunchen kunt u vanaf 12.00 uur. Het gehele jaar door kunt u ook a la carte dineren. Tevens serveren wij dagelijks een wisselend, overheerlijk 3 gangen diner.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL