Restaurant De Koegelwieck

AFHALEN. Donderdag t/m maandag. Tel: 0562 44 94 96 of Whatsapp: 06 22 38 49 74. Graag uur voor afhalen bestellen.

Lees meer
Dorpsstraat
35
8896 JA
Hoorn
+31(0)562 449496 / +31(0)6 22384974

Beschrijving

Hier brengen de kok en de gastvrouw hun liefde voor Ierland en Terschelling samen. Met typisch Ierse gerechten en Ierse muziek waan je jezelf een beetje in Ierland. Naast de à la carte-gerechten is er keuze uit het ‘Irish Menu’ en wisselende maandmenu’s. Open van donderdag t/m maandag.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Afhalen
  • Iers

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL