Restaurant De Koffiepot

AFHALEN. Terras dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur, de eerste twee uur en laatste uur voor afhaal. Centraal gelegen in het dorp Midsland (het “kloppend hart” van Terschelling) vindt u café-restaurant “De Koffiepot”.

Lees meer
Oosterburen
26
8891 GC
Midsland
+31 562-448754

Beschrijving

Centraal gelegen in het dorp Midsland (het “kloppend hart” van Terschelling) vindt u café-restaurant “De Koffiepot”. Eten en drinken doet u elke dag, maar van deze dagelijkse behoefte maken wij voor u graag een feestje. Wij verwennen onze gasten met een heerlijk kopje Illy koffie of een kom biologische Simon Levelt thee. Eventueel met zelfgemaakt gebak of een plakje Terschellinger Potjekoek. Naast café zijn we ook restaurant en serveren we heerlijke lunches en menu’s a la carte. Alles in het teken van kwaliteit en gastvrijheid. De bijzondere collectie koffiepotten, prettige muziek, diverse tijdschriften en een gezellige ongedwongen sfeer zorgen voor een aangenaam vertoeven. Verder zijn honden welkom en is er speelgoed voor de kleintjes. Wij hopen u gauw te mogen begroeten in De Koffiepot. Olaf & Maamke Pheifer en medewerkers

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL