Restaurant Heeren van der Schelling

AFHALEN / BEZORGEN. Voor koffie, gebak en broodjes afhaalloket open van 10.30 uur tot 15.00 uur. Catering diner (vanaf 8 personen) via de website dag van te voren bestellen. 

Lees meer
Oosterend
43
8897 AX
Oosterend
+31(0)562 448780

Beschrijving

Dit aangename restaurant is gevestigd in een authentieke Terschellinger boerderij. Dat zorgt meteen voor sfeer, binnen en buiten. Er is een zonnig terras en een gezellig interieur met openhaard. De Heeren serveren verschillende culinaire specialiteiten zoals cranberrygebak, geitenkaassalade en een seizoensmenu in drie gangen vanaf € 32,50. De proeverij van De Heeren, met een lekkere wijn erbij, is om over naar huis te schrijven. Open vanaf 10:30 uur. Dinsdagen gesloten.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Afhalen
  • Lunch
  • Thee / koffie

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Je vind er enkele restaurants, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL