Restaurant Heeren van der Schelling

Dit aangename restaurant is gevestigd in een authentieke Terschellinger boerderij. Dat zorgt meteen voor sfeer, binnen en buiten.

Lees meer
Oosterend
43
8897 AX
Oosterend
+31(0)562 448780

Beschrijving

Er is een zonnig terras en een gezellig interieur met openhaard. De Heeren serveren verschillende culinaire specialiteiten zoals cranberrygebak, geitenkaassalade en een seizoensmenu in drie gangen vanaf € 32,50. De proeverij van De Heeren, met een lekkere wijn erbij, is om over naar huis te schrijven.

Momenteel gesloten. Afhankelijk van de overheid zijn we vanaf 19 februari weer open of is het mogelijk catering te bestellen.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants
  • Lunch
  • Thee / koffie

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL