Spar Cupido

Spar Cupido is sinds jaren jouw supermarkt op Oost Terschelling. In deze winkel vind je een volledig assortiment. Van vers gebak tot vis en van drogisterij-artikelen tot diverse eilander producten. De winkel heeft ook een PostNL servicepunt, een geldautomaat en een slijterij. Je boodschappen kun...

Lees meer
Lies
15
8895 KP
Lies
+31(0)562 448862

Beschrijving

Spar Cupido is sinds jaren jouw supermarkt op Oost Terschelling. In deze winkel vind je een volledig assortiment. Van vers gebak tot vis en van drogisterij-artikelen tot diverse eilander producten. De winkel heeft ook een PostNL servicepunt, een geldautomaat en een slijterij. Je boodschappen kun je ook online bestellen op www.spar.nl en laten bezorgen. Spar Cupido levert je boodschappen tot in je koelkast!

Kenmerken

Winkels

  • Slijterij
  • Supermarkten

Kaart & omgeving

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL