Strandpaviljoen Heartbreak Hotel

Elvis is ‘Alive and Kicking’ in Oosterend. Strandpaviljoen Heartbreak Hotel is ingericht in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren en ook de muziek ademt de sfeer van die tijd....

Lees meer
Einde Badweg
Oosterend
+31(0)562 448634

Beschrijving

Elvis is ‘Alive and Kicking’ in Oosterend. Strandpaviljoen Heartbreak Hotel is ingericht in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren en ook de muziek ademt de sfeer van die tijd.
Kom langs voor koffie met gebak, een lunch of borrel. ’s Zomers ook diner aan zee en live muziek. De menukaart combineert Amerikaanse en Terschellinger ingrediënten, zoals in de home made ‘Burning Love Burger XL’ en de ‘Hottest Hound Dog’. Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

Voor actuele aanbiedingen volg Heartbreak Hotel op Facebook

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Strandpaviljoens
  • Restaurants
  • Afhalen

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL