Strandpaviljoen Kaap Hoorn

Aan het einde van de Badweg van Hoorn kun je in strandpaviljoen Kaap Hoorn genieten van de lekkerste hapjes en sapjes in ongedwongen sfeer. Voor het ultieme vakantiegevoel! Geopend vanaf 10:00 uur. Kaap Hoorn verzorgt ook feesten en partijen. See you@kaaphoorn!

Lees meer
Badweg Hoorn
16
8896 KC
Hoorn
+31(0)562 448367

Beschrijving

Aan het einde van de badweg van Hoorn kunt u in Strandpaviljoen Kaap Hoorn genieten van de lekkerste hapjes en sapjes in een ongedwongen sfeer. Voor het ultieme vakantiegevoel!

Geopend vanaf 10.00 uur.

Wij verzorgen ook feesten en partijen. Seeyou@kaaphoorn!

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Strandpaviljoens
  • Restaurants
  • Lunch

Kaart & omgeving

Hoorn

Hoorn ligt ten oosten van Lies en ten westen van Oosterend. Karakteristiek is middeleeuwse kerk. De Sint Janskerk is gebouwd in de 13e eeuw en is daarmee de oudste kerk van Terschelling. Naast de kerk hangt 'de Sjouw'. Deze tijdbal werd gehesen om aan het werkvolk in de wijde omtrek te laten weten dat het tijd was voor het eten.

Hoorn is een langgerekt dorp met van oorsprong verspreide bebouwing van boerderijen en woningen. Eén van de oudste gebouwen van het dorp is de strandvonderijschuur, nog vrijwel in oorspronkelijke staat. Vroeger werden hier de gejutte spullen opgeslagen. Tegenwoordig vind je er een aantal winkels, restaurants en bezoekboerderijen.

Ook kent Hoorn een aantal markante plekken en mensen. Een van de markante bewoners was Jean Dulieu, de bedenker van Paulus de Boskabouter. Aan de boskant van Hoorn ligt nu dan ook het spannende kabouterpad.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL