't Wapen van Terschelling

AFHALEN / BEZORGEN. Dagelijks van 17:00 tot 21:00 uur. De bezorgkosten bedragen €2,50. Bij bestellingen boven de €30 is bezorging gratis. Bel 0562-448801. Bekijk de website voor menukaart.

Lees meer
Oosterburen
25
8891 GA
Midsland
+31 562-448801

Beschrijving

 ’t Wapen nieuwe stijl. De afgelopen maanden is het café - restaurant verbouwd en zijn alle kamers in het hotel opgefrist. Uiteraard blijft de gastvrijheid zoals u gewend bent. Ook de menukaart is vernieuwd en zowel de lunch- als dinerkaart bieden u een ruime keuze smaakvolle gerechten. Daarnaast serveren ze lekkere wijnen en een breed assortiment aan bieren op de tap en op fles. Reserveer een plekje in het sfeervolle restaurant of neem plaats op het zonnigste terras van Midsland

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Cafés
  • Restaurants
  • Afhalen

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL