't Witte Huuske

Lekker onthaasten op het terras of in de huiskamersfeer van het monumentale pandje uit 1610.

Lees meer
Oosterburen
1
8891 GA
Midsland
+31(0)562-448636

Beschrijving

Het adres voor warme & koude drankjes, gebak, broodjes of andere lunchgerechten. Met een zonnetje erbij is het echt genieten van eilander producten of andere versnaperingen op het terras. 
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur, 's zondags open met feestdagen & eilander evenementen. Avondkeuken vanaf 17.00 uur.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Restaurants

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL