Tandartspraktijk Terschelling

In onze praktijk staan mondhygiëne en preventie daarom op de eerste plaats. In het eerste contact met anderen is uw gebit uw visitekaartje. Een goed verzorgd gebit is mooi en goed voor het zelfvertrouwen. Met goed verzorgd bedoelen wij vooral: schoon en gezond. Wij helpen u graag om dit te...

Lees meer
Heereweg
3
A
Midsland
0562 449 444

Beschrijving

In onze praktijk staan mondhygiëne en preventie daarom op de eerste plaats. In het eerste contact met anderen is uw gebit uw visitekaartje. Een goed verzorgd gebit is mooi en goed voor het zelfvertrouwen. Met goed verzorgd bedoelen wij vooral: schoon en gezond. Wij helpen u graag om dit te bereiken.

Kenmerken

Gezondheid

  • Tandarts

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL