Terschellinger Goud & Zilversmid

Naast de eigenzinnige collectie verkopen ze hier design sieraden uit eigen atelier. Het eiland geeft inspiratie. Je kunt hier terecht voor nieuw werk, trouwringen, reparaties, en natuurlijk de unieke Brandora (Brandaris-kraal), de topper uit hun eigen kralenserie. Daarnaast hebben ze ook nog...

Lees meer
Oosterburen
34
8891 GD
Midsland
+31(0)562 449696

Beschrijving

Naast de eigenzinnige collectie verkopen ze hier design sieraden uit eigen atelier. Het eiland geeft inspiratie. Je kunt hier terecht voor nieuw werk, trouwringen, reparaties, en natuurlijk de unieke Brandora (Brandaris-kraal), de topper uit hun eigen kralenserie. Daarnaast hebben ze ook nog mooie handgemaakte ‘Eiland sieraden’. Leuk als herinnering.

Kenmerken

Winkels

  • Eiland producten
  • Specialiteitenwinkels
  • Souvenirs

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL