Vilten op Terschelling

Het creëeren van iets moois met wol, zijde, vezels, strandvondsten etc geeft eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen. Vilten is een proces waarbij de creativiteit opborrelt maar wat ook heel ontspannend werkt. De resultaten zijn altijd verrassend en iedereen kan het....

Lees meer
Oosterend
59
a
8897 HX
Oosterend

Beschrijving

Het creëeren van iets moois met wol, zijde, vezels, strandvondsten etc geeft eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen. Vilten is een proces waarbij de creativiteit opborrelt maar wat ook heel ontspannend werkt. De resultaten zijn altijd verrassend en iedereen kan het.
Vilten Op Terschelling zit op een heerlijke plek in het laatste dorp van Terschelling.

Kenmerken

Excursies

  • Workshop

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL