Vito

AFHALEN. Van woensdag tot en met maandag van 16.00 uur tot sluit voor afhalen. Bestel via de website.

Lees meer
Oosterburen
30
8891 GC
Midsland
+31 (0)6 23230834

Beschrijving

Bij Italiaans restaurant VITO staan kwaliteit en Italiaanse tradities voorop.

Zij zijn continu op zoek naar nieuwe producten en ingrediënten die kenmerkend zijn voor de Italiaanse keuken en die in Nederland niet alledaags zijn. Hiermee hopen zij hun gasten te kunnen verrassen en het échte Italië te laten proeven.

Kenmerken

Eten en Drinken

  • Afhalen
  • Pizzeria

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL