Wiegman verhuur Terschelling

Ga op ontdekkingstocht in een 4x4 Suzuki Samurai Cabrio. Geschikt voor maximaal vier personen. Een ideale auto om in stijl het eiland Terschelling te verkennen. Kortom gewoon lekker genieten in deze stoere open 4x4....

Lees meer
Verlengde Boomstraat
7
8881 BT
West-Terschelling
+31610953659

Beschrijving

Ga op ontdekkingstocht in een 4x4 Suzuki Samurai Cabrio. Geschikt voor maximaal vier personen. Een ideale auto om in stijl het eiland Terschelling te verkennen. Kortom gewoon lekker genieten in deze stoere open 4x4.

Met deze eenvoudig te bedienen auto ga je er zelf op uit. Wat is leuker dan in een 4x4 Cabrio auto Terschelling te ontdekken. Genietend van het zonnetje, en in gezelschap van vrienden of familie rij je naar de mooiste plekjes van het eiland.

Minimumleeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar.

Kenmerken

Transport

  • Autoverhuur

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL