Zeevishandel Noordzee

AFHALEN. Bij de winkel aan het Brandarisplein.

Lees meer
Boomstraat
10
8881 BT
West-Terschelling
0562-442624

Beschrijving

Ons bedrijf is gelegen aan het Brandarisplein. Ook staan wij met een marktwagen bij de kerk van Midsland. Wij bieden een breed assortiment aan verse vis, schaal-en schelpdieren, gerookte visspecialiteiten en een keur aan gezonde snacks. Tevens hebben wij seizoensgebonden acties in onze winkel. Kortom, voor al het goede wat de zee te bieden heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag met tips, ideeën en recepten. De marktwagen staat tot 1 november bij de kerk van Midsland.

Voor actuele aanbiedingen volg Zeevishandel Noordezee op Facebook

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

West-Terschelling

Waar de boot de haven indraait, ontmoet je West-Terschelling. West-Terschelling is het grootste- en levendigste dorp van het eiland. Het dorp is in de twaalfde eeuw ontstaan op een zandplaat die een eeuw eerder met de rest van het eiland verheelde. De naam van het dorp (en van het hele eiland Terschelling) schijnt te zijn afgeleid van de naam die de zandplaat droeg, namelijk De Schelling. In de loop der jaren is de naam van het dorp geleidelijk veranderd. Achtereenvolgens zijn de namen Westeinde, West-Schelling, Westerschelling, West ter Schelling en West-Terschelling bekend.

De bewoners van Terschelling noemen het dorp kortweg: West. Het dorp heeft een oude kern, met musea, winkels, kroegen en clubs, restaurants, hotels, een zwembad, maar ook prachtige natuur. De haven ligt bijvoorbeeld aan de enige natuurlijk baai van Nederland. Het is de thuishaven van garnalenvissers, charterschepen en plezierjachten. Vanuit West-Terschelling loop je echter ook zo het Groene strand op en de ruige natuur van de Noordsvaarder in. Of loop het Seinpaalduin op, waar je een fraai uitzicht hebt over het dorp en (bij helder weer) Harlingen en Vlieland kunt zien liggen.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL