Zouthout

Puur natuur van het Terschellinger strand. Unieke woonspullen en de leukste vis van Terschelling, met oog voor detail gemaakt van aangespoeld hout. Zouthout laat zich leiden door de natuurlijke vormen van het materiaal: elk stuk is uniek in vorm en kleur. Ook hét adres voor handgemaakte sieraden,...

Lees meer
Baaiduinen
49
8884 HH
Baaiduinen
+31562 448565

Beschrijving

Puur natuur van het Terschellinger strand. Unieke woonspullen en de leukste vis van Terschelling, met oog voor detail gemaakt van aangespoeld hout. Zouthout laat zich leiden door de natuurlijke vormen van het materiaal: elk stuk is uniek in vorm en kleur. Ook hét adres voor handgemaakte sieraden, verrassende cadeaus en accessoires van pure materialen, voor elke beurs. Loop gerust eens binnen!

Kenmerken

Winkels

  • Specialiteitenwinkels

Kaart & omgeving

Baaiduinen

Baaiduinen is het jongste dorp van Terschelling. Het dorp is in de negentiende eeuw als zelfstandige nederzetting erkend. Het dorp ligt ten westen van het dorp Midsland. Baaiduinen is omringd door een aantal kleine, maar veel oudere nederzettingen: Kinnum, Kaard, Horp en Hee. Ten noorden van Baaiduinen ligt een uitgestrekt poldergebied met de naam het "Hoge Land". 

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL