Evenementen op terschelling tips

Evenementen op Terschelling | Tips

Op Terschelling worden het hele jaar door allerlei sportieve en culturele evenementen georganiseerd. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk Oerol, dat ooit begon als eenvoudig straattheater maar inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste theatermanifestaties van Europa. In de derde week van juni dient Terschelling tien dagen als podium voor theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland. De bijzondere locaties, vaak in de open lucht, geven de voorstellingen een unieke sfeer.

Wandelen
De Fjoertoer is een schoolvoorbeeld van een evenement zoals Terschelling dit doet. Niet alleen wandelen, nee, Terschelling maakt wandelen tot een totaalbeleving. Deels overdag, deels in de nacht! Met gebruik van bakens van vuur en optredens weet de organisatie steeds weer de deelnemers te verrassen. Maar er is meer op wandelgebied, bijvoorbeeld de populaire kerst wandeltocht, of de brandaris wandeltochten.

Markten en Braderieën
In het zomerseizoen heeft Terschelling diverse rommelmarkten en braderieën. In de informatiekrant De Sjouw staan alle data, tijden en locaties. De Sjouw is verkrijgbaar bij de VVV Terschelling en in diverse boekhandels en bij hotels en parken.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief