Boertoer

Boertoer

De ‘Boertoer’ is een recreatieve fietstocht langs de landbouwbedrijven van Terschelling. Zondag 28 augustus kunt u van 11.00 tot 16.00 uur op de fiets een kijkje komen nemen op de erven en in de stallen van onze boerderijen.
Elk bedrijf presenteert zich op zijn eigen manier en we bieden daarmee een zeer gevarieerd beeld van alles wat de agrarische sector op Terschelling te bieden heeft.

U kunt zelf kiezen hoe u de route fietst of welke bedrijven u bezoekt. Van melkrobot tot weidevogelbeheer, van melkschapen tot springpaarden en veulens, van loonwerk tot bloemen, van tenten tot bonte, rode, bruine, blauwe of grijze koeien, van hamburgerbakpan tot kaasmakerij: er is van alles te zien.
Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten: op een aantal bedrijven kunt u iets eten of drinken, want de Terschellinger landbouw maakt van zijn eigen producten erg lekkere dingen.

Dus stap op de fiets, volg de route, rij een erf op waar een BoerToerBord staat en laat u verrassen!
De deelnemende bedrijven zijn te herkennen aan het BoerToerbord bij het erf en bij ieder deelnemend bedrijf is vervolgens een gratis boekje te krijgen waar u de route naar de andere bedrijven in kunt vinden.

Wij hopen dat u een gezellige, leerzame en smakelijke dag beleeft!

Het bestuur van de Terschellinger Landbouwschool.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief