Foto CWW

Culinaire Wadden Weken

Een feestmaand voor al het lekkers uit het waddengebied. Samen met horecabedrijven en producenten worden tussen 13 oktober en 26 november de Culinaire Wadden Weken gevierd. Beleef de smaak van de Wadden op Terschelling. Proef de zilte smaak van oesters, geniet van mals vlees van het eiland en luister naar de verhalen van boeren en chefs.

Het Waddengebied biedt een rijk aanbod aan voedsel en dat beperkt zich niet alleen met vis en schelpdieren, ook akkervruchten en fruitteelt vind je in het waddengebied. Lokale producenten en chefs werken samen om een unieke smaakbeleving te creëren. Dat is niet alleen goed voor de ondernemers en de regio maar ook voor het klimaat, vanwege de lagere ecologische foodprint van de lokale producten. Lokaal en duurzaam: dát zijn de kernwaardes van de Culinaire Wadden Weken.

Ga je mee en ontdek je de smaak van de Wadden?

Op de kaart tijdens de Culinaire Wadden Weken:

Alle deelnemers:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief