HT Roeirace

De dag na Hemelvaartsdag wordt de Harlingen-Terschelling roeisloepenrace gehouden.

vr, 22 mei 2020 | 11:00 - 18:00

De spectaculaire HT-roeisloepenrace is een van de zwaarste roeiwedstrijden in het land - de Koninginnetocht - van het sloeproeien.

De 46-ste editie gaat vrijdag 22 mei van start met ong. 140 sloepen.
De eerste sloepen starten vanaf Harlingen om 10.00 uur en de laatste starten om 11.05 uur.
Vanaf ongeveer 12.30 uur worden de eerste sloepen in de haven van Terschelling verwacht.
Deze zeer zware race heeft een lengte van ongeveer 32 kilometer.

Komende data

vr, 22 mei 2020 | 11:00 - 18:00