Proeveri Meslâns

Proeverij van Terschellinger producten in Midsland

Lees meer
Centrum
Midsland

Beschrijving

Dat Terschelling culinair niet onder hoeft te doen voor Vlaanderen, bewijzen de Midslander horecaondernemers. In het centrum van Midsland vindt de Proeveri Meslâns plaats op donderdag 30 april. Tussen 15.00 - 18.00 uur proef je die heerlijke hapjes en drankjes van het eiland.
Ter plaatse koop je een strippenkaart voor € 12,50. De drankjes/hapjes worden afgestreept na een bezoekje aan de deelnemende ondernemer.
 

Kenmerken

Type

  • evenement

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL