20230909 151840

Rock & Roll Street

Are you ready to Rock & Roll?

Ieder tweede weekend van september keert Midsland terug naar de tijd van vetkuiven, oldtimers en petticoats. Een weekend vol muziek en ‘dancing in the streets’ te midden van dames met suikerspinnen.

Vrijdagmiddag om 14.00 uur wordt het festival op het Coop podium geopend en beginnen de optredens. Gedurende het weekend kun je genieten van dansdemonstraties, live-optredens van de verschillende Rock’nRoll en Rockabilly bands en Hoelahoep-workshops. Er zijn diverse marktkraampjes met kostuums en lekkers, of bekijk de mooiste oldtimers die in de straat geparkeerd staan.
‘s Avonds gaan de voetjes van de dansvloer in de horecagelegenheden, waar swingende bands staan te popelen om te spelen.

De traditionele brommertocht van Puchs en Solexen is terug! Op zaterdag toeren meer dan 100 brommers van Stichting Brommerclub Midsland wederom door de Dorpsstraat van Midsland.

Geniet Collectors-items
De optredens overdag zijn gratis. Voor het avondprogramma koop je een entreebewijs: de traditionele Rock & Roll pin, een collectors- item waarmee het festival grotendeels wordt gefinancierd. De pin is verkrijgbaar bij de merchandise stand, vlakbij het Coop podium.

Rock & Roll Street 13, 14 en 15 september 2024.
De Pin kost 15 euro (2023). Kijk op rockandroll-terschelling.nl voor alle ins & outs.

Zoek alvast je accommodatie voor dit feestje. Overdag is de toegang gratis, in de avond kun je genieten van live optredens in de horecagelegenheden in het dorp. De avondoptredens zijn toegankelijk met een toegangsbewijs. Het toegangsbewijs, de Rock & Roll pin, koop je bij de merchandise stand, vlakbij het kerkpodium naast de Coop.

Kijk voor meer informatie op de Rock & Roll website of Facebook.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief