Kay strand en instrumenten ZW LR

Tango op het Wad

Tango op het Wad

Van 23 tot 25 februari gaat de allereerste Tango Orkest Workshop van start op Terschelling, een onvergetelijke ervaring voor muziek-, tango- en natuurliefhebbers. Het programma zo is opgesteld dat je kunt genieten van het meespelen in de Big Band van de Tango, evenals ontspannen wandelingen en fietstochten door de duinen en langs het strand. Op zondag sluiten we de workshop af met een concert.

Dit orkest staat open voor zowel ervaren amateurmusici als professionele musici. 
De volgende instrumenten kunnen meedoen:
Bandoneon, accordeon, klarinet, viool, altviool, cello, gitaar, piano en contrabas.

Het repertoire dat behandeld wordt, omvat stukken uit de Epoca D’oro, de gouden tijd van de grote tango-orkesten in Buenos Aires, evenals Nuevo Tango (Astor Piazzolla) en eigentijdse composities.
Wanneer je je inschrijft, ontvang je voor aanvang van de workshop de bladmuziek, zodat je je optimaal kunt voorbereiden.

De workshop wordt gegeven door Kay Sleking die met zijn uitgebreide ervaring bij Codarts, Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, waar hij ensembles en orkesten leidde, hoofdvaklessen verzorgde en zijn theoretische kennis deelde, bekend staat als zowel een gepassioneerde pedagoog als een inspirerende orkestleider.

Zijn expertise komt tot uiting in de succesvolle orkestlessen en tango-orkestcursussen die hij in Nederland, België en Frankrijk aanbiedt, speciaal ontworpen voor ervaren amateurmusici en professionele musici. Daarnaast verzorgt hij tango-orkestworkshops voor het Conservatorium van Amsterdam.

Of je nu ervaring hebt in een symfonieorkest, kleiner ensemble, jazzband, of zelfs nog nooit eerder in een orkest hebt gespeeld maar dit wilt ontdekken, je bent van harte welkom om de rijke wereld van de Argentijnse tango te komen verkennen.

De locatie is Folkshegeskoalle Schylgeralân in Hoorn

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief