Trailrun Lenie de Boer 57 2

Trailrun Terschelling

Met afstanden van 10, 25 en 50 kilometer is de Trailrun Terschelling prima geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren trailrunner.

Met routes dwars door de afwisselende Terschellinger natuur belooft het een fantastische ervaring te worden. Deelnemers leren het eiland van haar mooiste kant ervaren en dus wordt er gelopen over konijnenpaadjes, door de duinen, door het bos en natuurlijk over het strand.

Wat in 2015 begon als stageproject met zo’n 200 Trailrunners, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen evenement met ruim 1.000 enthousiaste lopers en hun trouwe achterban. Destijds is er door MooiWeer, de organisator van het evenement, gekozen voor de toen nog rustige maand oktober. Echter, door de seizoen verbreding is het steeds drukker geworden in de maanden september en oktober en komen de intensieve voorbereidingen van dit loopevenement onder druk te staan. Mede daarom is in overleg met Staatsbosbeheer gekozen om de Trailrun Terschelling te verplaatsen naar begin maart. Behalve de maand verandert ook de startlocatie. Vanaf oktober 2022 is MooiWeer eigenaar van ‘Ieders Plak’ op West (naast zwembad de Dôbe). Deze nieuwe thuisbasis wordt dan ook de startlocatie voor de komende Trailruns op Terschelling.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief