Proeverij honingheerlijkheden

Met honing als basis maken wij de heerlijkste lekkernijen. Onverwachte smaakmakers. Kom proeven!

Lees meer
Horn Sjildeweg
1
8891 JJ
Midsland
Aankomende: vr, 25 jun 2021 | 14:00 - 15:30 (16 meer)

Boeken

Beschrijving

Het Bijenpark heeft in Amerika de prestigieuze prijs gewonnen als producent van de lekkerste Europese monoflorale honing van 2019. Daar zijn we apetrots op. Ons winkeltje in de bijenstal laat zien wat we aan bijzondere heerlijkheden maken met honing als basis. Van honingijs tot hothoney. Chocolade-honingpasta, Jutterjongens en Nomadenjongens, Honingdrankjes, Duindoornthee en duindoornjam (natuurlijk met honing i.p.v. suiker). De productie wordt (bijna) volledig in eigen huis gedaan. Natuurlijk is alles te koop in de betere winkels van Terschelling. Kom maar kijken en natuurlijk proberen.

Kenmerken

Type

  • excursie

Kunst & Cultuur

  • Workshops

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL