Workshop - Opstellen in de natuur

Ben jij op het eiland en ben je geïnteresseerd in een workshop over systemisch lichaamswerk, en graag in de natuur? Dit is je kans! Laat je verwonderen. Word op diep niveau bewogen door de magische uitwerking van systemische opstelling en doorbreek verborgen (onbewuste) patronen. Boek nu deze ervaring! Waarom opstellingen wél echt veranderingen teweegbrengen Een (familie)opstelling laat glashelder zien waar de angel zit van datgene waar je nu tegenaan loopt. De bron wordt zichtbaar. Waar je met andere therapievormen vaak meer aan de uiterlijke verschijningen van de bron werkt (dus met de symptomen als het ware), werk je met opstellingen op de diepste laag, ook wel de zielslaag of onderstroom genoemd. Hoe het werkt, weet eigenlijk niemand. Dat het werkt heeft zich in de praktijk veelvuldig bewezen. De uitwerking wordt veelal beschreven als magisch. Hier staat Ilma Trip voor: Kleine groepen Er wordt met kleine groepen van max. 8 deelnemers gewerkt. Zo is er echt aandacht voor jouw individuele proces. Het liefst buiten in de mooie natuur van het eiland. Het grote veld doet daar al het halve werk. Maar met minder weer werken wij in een mooie warme zaal van de Walvisvaarder. Veilige bedding Vakkundige, gepassioneerde en liefdevolle begeleiding, zodat jij je volledig over kunt geven aan het proces. Precies goed Opstellingen zijn één van de meest veilige transformatie-tools, je krijgt nooit meer dan je aankunt. Ook niet minder. Hoe ziet deze magische dag eruit? Kom binnen wees welkom en we drinken samen koffie of thee Verwacht een warm onthaal met wat lekkers en een kop thee of koffie. Klets wat met andere deelnemers of zoek stilletjes een plekje. Alles mag, niets hoeft. Als we buiten werken, neemt Ilma jullie mee naar een van mijn mooiste plekjes in het natuurgebied “de Koegelwieck” mijn speelplaats. Adem in, adem uit We starten altijd met een openingsceremonie en een meditatie, zodat jij volledig kunt landen in jezelf en het hier en nu. De opstellingen Wanneer jij je geroepen voelt, mag je een vraag inbrengen. Ook als toeschouwer of representant zal je merken dat je ten diepste bewogen wordt door de opstellingen ‘van anderen’. Zij zegt dan ook vaak: eigenlijk krijg je altijd meer dan één opstelling. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op. Integratie & Lichaamswerk Na de opstelling kun je behoorlijk geschud zijn. We sluiten de dag dan ook altijd af met een lichaamsgerichte oefening, zodat jij alles wat je hebt ervaren die dag een plek kunt geven en heerlijk licht & fris weer naar huis gaat. Afsluiting Met een korte ceremonie sluiten we de dag gezamenlijk af en ga je (met een stuk minder bagage) weer naar huis. Inclusief: lunch, koffie / thee en release oefeningen tussendoor.

Praktisch

  • 3 tot 8 personen

  • Lies

  • Workshop, Wandelen, Bezinning en Natuur

  • volwassenen


Locatie

Lies 23, Hotel de Walvisvaarder in Lies.


Belangrijk om te weten

Er is ruimte voor drie vragen, in de oefeningen en als representant ervaar je ook de diepe werking van deze wijsheid en inzichten. Ervaring is niet nodig, je openstellen wel. Wil jij een vraag in brengen, geef dit dan aan.


Selecteer een datum

april ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

mei ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

juni ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

juli ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

augustus ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

september ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

oktober ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

november ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

december ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

januari ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

februari ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

maart ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

april ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

mei ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

juni ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

juli ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

augustus ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

september ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

oktober ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

november ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

december ‘25

ma
di
wo
do
vr
za
zo

januari ‘26

ma
di
wo
do
vr
za
zo

februari ‘26

ma
di
wo
do
vr
za
zo

maart ‘26

ma
di
wo
do
vr
za
zo

april ‘26

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Total Trip Style

Total Trip Style

In de Walvisvaarder is ook Wellness op Terschelling van Total Trip Style gevestigd. Kom wegdromen op deze plek van warmte en aandacht. Een plek voor verzorging van top tot teen, van binnen naar buiten.

Bekijk Total Trip Style

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief