Zintuigenwandeling

Zintuigenwandeling, zet je zintuigen op scherp. 

Lees meer
Hotel de Walvisvaarder
23
8895 KP
Lies
Aankomende: wo, 19 aug 2020 | 10:00 - 12:00 (3 meer)

Boeken

Beschrijving

Hoe ervaar jij de wereld om je heen met alle zintuigen op scherp? Wandel mee, in stilte en onder begeleiding, door de prachtige natuur van Terschelling. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Wanneer je de zintuigen gebruikt tijdens het wandelen en je bewust bent van je omgeving, kom je fris en geïnspireerd weer terug. Vol energie en ideeën.

Tijdens de wandeling maken wij gebruik van meditatie en ademtechnieken en gaan we op zoek naar metaforen in de natuur. Je maakt contact met jouw wortels, met je lijf en (onbewuste) emoties. Het werkt verademend om de emoties te voelen, te ervaren en vervolgens los te laten. Met als resultaat: je bent hierna lichter en draagt minder ballast met je mee.

De zintuigenwandeling is € 25,- per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

Woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur met vertrek vanaf Hotel De Walvisvaarder te Lies.

Vragen?  Ilma 06-12679440 of mail ilmatrip@live.nl
Een andere dag en tijd is mogelijk in overleg voor groepjes v.a. 4 personen.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Natuur
  • Bezinning

Actief en sportief

  • Wandelen

Kaart & omgeving

Lies

Het dorp Lies is gelegen tussen de dorpen Formerum en Hoorn. De dorpskern bestaat uit een hotel met wellnes, een aantal (bezoek)boerderijen, winkels en woningen langs de Terschellinger hoofdweg. Een daarvan is de oudste boerderij van het eiland. Het heet 'Admir' en stamt uit 1662. Ook vind je er de 'Natuurschuur' van Staats Bosbeheer. Ten noorden van het dorp lies zijn een tweetal kleinere kernen: Kathoek en Noordhoek.

Op de grens met het dorp Hoorn ligt het elzenhakhoutbos dat de naam 'Lergerbos' draagt. Lerger is de benaming  die Terschellingers gebruiken voor de inwoners van Lies. In de duinen ten noorden van Lies ligt het uitgestrekte reservaat de Koegelwieck. Het Liesinger- of Liesterplak in het zuidwesten van dit reservaat, wordt in de winter door de inwoners van Lies als ijsbaan gebruikt.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL