Gastrobar Onder de Pannen

Menu Onder de Pannen

Culinaire Wadden Weken bij Onder de Pannen

"Van 'smaken uit de Noordzee' met tarbot & scheermessen, tot een dessert met friszure duindoorn. En van prachtige Terschellinger lamsschenkels tot eekhoorntjesbrood van het eiland; ik ben heel trots op wat er allemaal in, op en om ons eiland te vinden is en maak daar graag gebruik van in de keuken van gastrobar Onder de Pannen.” - Pieter Tjepkema, chef en eigenaar

Menu Onder de Pannen

Vooraf
Schelpen van Terschelling | met bisque van strandkrabben

Tussen
Rouleau van Terschellinger lam | met oude Oosterender schapenkaas & truffel

Hoofd
Wilde Noordzeebaars | met frisse risotto, beurre blanc & bieslookolie

Na

Dessert | Ode aan de cranberry

Prijs € 52,50
Naar wens met passend wijnarrangement

Meer over Onder de Pannen:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief