Gastrobar Onder de Pannen

Menu Onder de Pannen

Culinaire Wadden Weken bij Onder de Pannen

"Van 'smaken uit de Noordzee' met tarbot & scheermessen, tot een dessert met friszure duindoorn. En van prachtige Terschellinger lamsschenkels tot eekhoorntjesbrood van het eiland; ik ben heel trots op wat er allemaal in, op en om ons eiland te vinden is en maak daar graag gebruik van in de keuken van gastrobar Onder de Pannen.” - Pieter Tjepkema, chef en eigenaar

Menu Onder de Pannen

Carpaccio | van Terschellinger lamsbout

Coquilles | met eekhoorntjesbrood van eilander bodem

Wilde Noordzeebaars | met bisque van strandkrab en schelpen

Roomtaartje van duindoorn | met pondkoekijs

Meer over Onder de Pannen:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief