20201109164534 IMG 0045

Actievoorwaarden Zen Arrangement

Actievoorwaarden Zen Arrangement:

 • Deze aanbieding loopt voor boekingen gemaakt via VVV Terschelling (online via www.vvvterschelling.nl of telefonisch) tussen 27 mei en 18 juli 2024 met aankomstdatum respectievelijk 17, 19 en 22 juni en tot en met 18 juli 2024. Valt de aankomstdag binnen het arrangement en de vertrekdag niet dan geldt de aanbieding helaas niet.
 • De actie is niet geldig op reeds gemaakte boekingen of voor boekingen die niet via VVV Terschelling worden gemaakt.
 • De aanbieding is alleen van toepassing op de accommodatie van de deelnemende logiesverstrekkers en welke getoond worden.
 • De aanbieding is altijd op basis van beschikbaarheid.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen.

 • Het Zen-Arrangement - Accommodatie of Kampeerplaats: ontvang je 20% korting op de huursom van de accommodatie of kampeerplaats en op de overtocht. Het geldt alleen voor personen op de veerdienst. Voor de toeslag sneldienst, auto of fiets of ander toebehoren geldt het niet. Deze korting is geldig van 17 juni tot en met 18 juli 2024. Beantwoord je reserveringsmail met je voorkeurstijden en wij boeken de overtocht voor je in. Laat ons weten of er fietsen, motor etc mee gaan. Het bedrag van de overtocht wordt toegevoegd aan je reservering en maak je daarna aan ons over.

 • Het Zen-Arrangement - Tent Auto: 20% korting op de kampeerplaats naar keuze en de auto overtocht is € 135,- (korting van 30%) op de aangegeven afvaarten. Wil je toch een andere afvaart dan kan de heen-of terugreis wel gecombineerd worden met de korting. Wij boeken de overtocht voor je in en voegen het bedrag toe aan je reservering. Je maakt dit bedrag aan ons over. Dit arrangement gaat in op 19 juni en is geldig tot en met 18 juli.

 • Het Zen-Arrangement - Camper en Caravan voor vouwwagen/tent daarbij ontvang je tot 45% op de camper, auto en/of caravan, vouwwagen. Deze korting is geldig op aangegeven afvaarten. Je ontvangt een kortingscode in een aanvullende e-mail na boeking. Dit arrangement gaat in op 22 juni en is geldig tot en met 18 juli.

 • Korting op fietshuur met de kortingsbon (zit in je pakket) bij Tijs Knop, Bakker fietsverhuur in Formerum en Noorderlicht fietsverhuur. Bij Zeelen fietsverhuur krijg je de korting online: je boekt je fietsen bijbehoren op https://zeelenfiets.nl, in het opmerkingenveld zet je Zeelen-Zen arrangement en klikt door naar de volgende pagina en kiest de betaaloptie "Betaal later". De korting van 10% wordt berekend en daarna ontvang je een link en betaal je. Bij https://www.fietsenopterschelling.nl krijg je 15% korting als je de kortingscode: Zen2024! gebruikt via de website.
 • Op je boekingsbevestiging staat duidelijk vermeld 'Zen Arrangement'. Is dit niet het geval dan heb je geen arrangement geboekt.

 • Prijs is exclusief de toeristenbelasting en andere bijkomende kosten zoals eindschoonmaak, elektra, verplicht bedlinnen, kosten voor huisdier, overige heffingen, servicekosten etc en reserveringskosten.

 • Per boeking ontvang je per reservering: een informatiepakket bestaande uit activiteitenkrant de Sjouw, Bestemming Terschelling, Dark Sky kaart, Waddenreisdagboek en een fiets-en wandelkaart van Terschelling. Het pakket ligt voor je klaar op het VVV kantoor.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief