Bij Restaurant Roots op Terschelling draait alles om onthaasten en genieten. Yvon en Ewald heten je van harte welkom in hun sfeervolle hotel-restaurant, waar gastvrijheid en smaakvolle gerechten centraal staan. Met een passie voor koken verrast chef-kok Ewald je met bijzondere vis-, vlees- en vegetarische gerechten, perfect om te delen met een heerlijk glas wijn of speciaalbier erbij. Wat ooit begon met Pickwicks is nu uitgegroeid tot een plek waar rust, smaak en gezelligheid samenkomen. Of je nu binnen of op het terras zit, bij Roots voelt het als thuiskomen.
Het restaurant heeft 9 tafels voor maximaal 35 personen. Aan de voorzijde is een terras met 7 tafeltjes, maximaal 14 personen. De tafels zijn ruim opgezet, zodat er voldoende privacy is. En je dus heerlijk samen ontspannen kunt genieten van het eten en drinken. De gerechten zijn Mediterraans van smaak. Daarnaast heb je keuze uit diverse witte en rode wijnen of diverse (speciaal)biertjes. Yvon en Ewald vinden het leuk als je ook van de huiselijke sfeer proeft. Als je het leuk vindt om tijdens of na het eten een elpee uit te kiezen van de verzameling. Schroom niet, de draaitafel staat klaar.
Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief