Parking and accommodations at harlingen (c) Edwin Kooren

Parkeren en overnachten in Harlingen

Tsjerk Hiddes lang parkeren
Als je de borden "parkeren Harlingen" volgt kom je bij het bewaakte parkeerterrein Tsjerk Hiddes uit. Open vanaf de aankomst van de eerste boot tot ’s avonds 20.00 uur. In het voor-, hoofd- en naseizoen (inclusief de herfst-, kerst- en krokusvakantie) is het terrein open vanaf 1 uur voor tot 1 uur na aankomst van de veerboten.

Per 1 januari 2021 worden er aanpassingen gedaan aan het parkeren. Kijk hier voor de laatste informatie.

Je kunt telefonisch inlichtingen krijgen op het nummer: 0517-413527 b.g.g. 414274 of via www.parkerenharlingen.nl.
Het tarief voor een vooraf gereserveerde parkeerplek bedraagt €7,50 per kalenderdag, terwijl het tarief voor niet-gereserveerde parkeerplaatsen €8,50 per kalenderdag is. Vanaf deze parkeerterreinen kun je bovendien gratis gebruik maken van de pendelbus. De pendeldienst kost € 1,50 per persoon, enkele reis. (Prijzen onder voorbehoud).

Parkeergarage Harlingen
Dit is een parkeergarage bij de veerbootterminal voor kort parkeren. Je betaalt hier €1 per uur (voor de eerste 4 uren). Hierna betaal je €2 per uur met een maximum dagtarief van €15,50. Let op: het vooraf reserveren en betalen van een parkeerplek, of het afnemen van een abonnement, is niet mogelijk.
Telefonische inlichtingen 0517-420103, www.parkerenharlingen.nl.

Overnachten in Harlingen
Hotel Zeezicht, Harlingen

Wil je langer in Harlingen verblijven dan kun je bijvoorbeeld overnachten in Holland Hotel Zeezicht Harlingen op 2 minuten loopafstand van de veerbootterminal. Het is uniek gesitueerd aan de Oude Binnenhaven in hartje Harlingen, in het monumentale pand 'het Zeekasteel'.

Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om te overnachten in Harlingen. Klik hier voor meer overnachtingsmogelijkheden en informatie.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief