Speciale zorg

Speciale zorg

Ben je minder goed ter been, gehandicapt of heb je speciale zorg nodig tijdens je vakantie? Op Terschelling kunnen diverse bedrijven je van dienst zijn. Probeer van te voren contact te leggen en de zaken te regelen. Beter goed voorbereid op reis, dan het risico nemen om op Terschelling toch in de problemen te raken omdat er zaken niet meer beschikbaar zouden zijn tijdens jouw verblijf.

Thuiszorg Het Friese Land
Adres: Westerdam 33, 8891 GL, Midsland, Terschelling of Postbus 417, 8901 BE, Leeuwarden
Tel.: 0900-8864 (dag en nacht bereikbaar).
Geopend maandag t/m vrijdag: 13.00-14.00 uur.
info@thfl.nl

www.thfl.nl

Voor aanvragen van zorg en voor advies en informatie over zorg, wonen en welzijn. Thuiszorg Het Friese Land biedt: (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, (gespecialiseerde) huishoudelijke hulp, uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen, cursussen.

Zorghotel Buren
Hotel Buren biedt speciaal aangepaste kamers in stijl. Daarnaast wordt op verzoek zorg op maat geboden aan de hand van het door jouw opgestelde zorgplan.

Neem via de website contact op met Hotel Buren voor meer informatie.

Buurtzorghuis de Nije Schuur
Voor een zorgeloze waddenvakantie kun je verblijven in het Buurtzorghuis De Nije Schuur in Formerum op Terschelling! De locatie is bij uitstek geschikt voor een vakantie of verblijf samen met je partner/mantelzorger bij herstel na ziekte of revalidatie. Alle studio’s in het Buurtzorghuis zijn geschikt voor mindervalide gasten. Tijdens jouw verblijf kunt u ook een beroep doen op de aanwezigheid van zorg, zoals je thuis gewend bent. Neem contact op met de Nije Schuur voor meer informatie.

Uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen
Vind hier alle informatie over de uitleen van hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Scootmobiels
Scootmobiels en elektrische driewielers zijn te huur bij fietsverhuur Zeelen, in combinatie met huur van een fiets.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief