Speciale zorg

Speciale zorg op Terschelling

Ben je minder goed ter been, gehandicapt of heb je speciale zorg nodig tijdens je vakantie? Op Terschelling kunnen diverse bedrijven je van dienst zijn. Probeer van te voren contact te leggen en de zaken te regelen. Beter goed voorbereid op reis, dan het risico nemen om op Terschelling toch in de problemen te raken omdat er zaken niet meer beschikbaar zouden zijn tijdens jouw verblijf.

Thuiszorg het Friese Land
Bij voldoende capaciteit, biedt Thuiszorg Het Friese Land graag alle zorg die nodig is tijdens je vakantie. Zo geniet je onbezorgd van je verblijf op het eiland. De thuiszorg biedt op je vakantieadres kortdurende tot intensieve zorg, onder andere:

  • Verzorging
  • Verpleging
  • Begeleiding
  • Personenalarmering, inclusief professionele alarmopvolging

Neem contact op met Thuiszorg Het Friese Land voor meer informatie.

Adres: Westerdam 33, 8891GL, Midsland
Tel.: 0900-8864 (dag en nacht bereikbaar).
Geopend maandag t/m vrijdag: 13.00-14.00 uur.

info@thfl.nl
www.thfl.nl

Voor aanvragen van zorg en voor advies en informatie over zorg, wonen en welzijn. Thuiszorg Het Friese Land biedt: (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, (gespecialiseerde) huishoudelijke hulp, uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen, cursussen.

Wad!Zorg
Verzorging, verpleging, begeleiding of huishoudelijke hulp nodig, thuis of op je vakantieadres? Dan staan onze zorgverleners voor je klaar.

Adres: Longway 39, 8881CM West-Terschelling
Telefoon: 0621574679
E-mail: info@wadzorg.nl
Geopend maandag t/m vrijdag van 10:30 - 12:30 uur

Groot assortiment hulpmiddelen: scootmobiels, een driewieler, rolstoelen, krukken, hoog – laag bedden, tilliften, douchestoelen en allerlei andere gemakkelijke hulpmiddelen.
Vergoeding door zorgverzekeraar.

Wad!Zorg beschikt ook over een zorgstudio, voor gasten met een zorgbehoefte. De studio is afgestemd op een zorgbehoefte. Er is een woongedeelte, keuken en aparte slaapkamer.

De ruimtes van het WadHuus worden gebruikt voor dagopvang en dagbesteding. Dagopvang is er voor mensen met een zorgvraag. Bijvoorbeeld als ze een hersenbloeding hebben gehad. Dagbesteding is er voor mensen die (na of tijdens psychische klachten) zinvol bezig willen zijn en anderen willen ontmoeten.

Buurtzorg Terschelling
Heb je tijdens je vakantie zorg of andere ondersteuning nodig? Buurtzorg Terschelling helpt graag bij het verkrijgen van zorg tijdens je vakantie. Je kan bij Buurtzorg terecht voor thuiszorg, verpleging en verzorging, advies en wondverzorging.

Telefoon: 0651466484

Zorghotel Buren
Hotel Buren beschikt over automatische deuren en mindervalide kamers, met een privé terras en ook aan de oprijplank vanuit de kamer naar buiten. Er is een mindervalide kamer met aangepaste badkamer. Het openbare toilet en de ontbijtruimte zijn zonder drempels en breed genoeg voor de rolstoel gebonden gast.
Daarnaast wordt op verzoek zorg op maat geboden aan de hand van het door jouw opgestelde zorgplan.
Het is helaas niet mogelijk om een hoog/laag bed in de kamers te plaatsen.

Neem via de website contact op met Hotel Buren voor meer informatie.

Buurtzorghuis de Nije Schuur
Voor een zorgeloze waddenvakantie kun je verblijven in het Buurtzorghuis De Nije Schuur in Formerum op Terschelling! De locatie is bij uitstek geschikt voor een vakantie of verblijf samen met je partner/mantelzorger bij herstel na ziekte of revalidatie. Alle 8 studio’s in het Buurtzorghuis zijn geschikt voor mindervalide gasten. Tijdens jouw verblijf kan je ook een beroep doen op de aanwezigheid van zorg, zoals je thuis gewend bent. Neem contact op met de Nije Schuur voor meer informatie

Adres: Formerum 91A, 8894 KD, Formerum
Telefoon: 0613153745
E-mail: terschelling@buurtzorghuis.nl

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief