Trouwen op terschelling

Trouwen op Terschelling

Veel mensen kiezen het mooie Terschelling als plek om te trouwen. Komt dit door herinneringen aan een vakantieliefde, een romantische strandwandeling bij volle maan, de gezellige kroegjes?

De liefde tussen bruid en bruidegom is vaak ontsproten tijdens de vakantie op het eiland Terschelling. Het is dan ook niet raar dat zij ervoor kiezen om te trouwen op Terschelling. En een ding is zeker: Terschelling is een bijzondere plek om elkaar het JA-woord te geven!

Trouwen op Terschelling mag overal
Overal op het eiland mag je trouwen. Dus op het strand, in het duin, in het bos of trouwen thuis bij familie of kennissen. Het kan allemaal als er aan een aantal voorwaarden is voldaan. Die voorwaarden zijn de lezen op de website van de Gemeente Terschelling.

Vaste trouwlocaties
De gemeente Terschelling beschikt daarnaast over diverse echte trouwlocaties waar het huwelijk voltrokken kan worden: het Gemeentehuis, het Doopsgezinde kerkje in de Molenstraat, op sleepboot Holland, in de Westerkerk én de vuurtoren Brandaris. Alle deze locaties bevinden zich in West-Terschelling. Bekijk hier de locaties en de voorwaarden.

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief