Wat te doen met kinderen op Terschelling

Terschelling is bij uitstek geschikt voor een langer of korter verblijf met kinderen. Het is dichtbij, dus niet ver rijden, en toch voelt het alsof u ver van huis bent. De overtocht met de boot is voor kinderen al een hele belevenis en eenmaal op het eiland aangekomen is er voor kinderen van alles te beleven en te ontdekken.

Klik HIER voor een overzicht met wat er te doen en te ontdekken valt voor kinderen.

Met staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert in het zomerseizoen regelmatig excursies die speciaal gericht zijn op de kinderen! Meer informatie hierover staat ook in De Sjouw en bij de VVV Terschelling. 

Deze excursies zijn uiteraard ook online te reserveren via deze site, klik hier.

Naar de dieren

Gek op ponyrijden, dan kan dat bij 'De Prairie' in Formerum. In Hoorn is het landbouwmuseum met kinderboerderij Het Hooivak en daarnaast zijn er diverse schapenkaasboerderijen met kijkmiddagen op het eiland. Ezelritjes speciaal voor de kinderen doe je bij Puur Terschelling in Oosterend. 

Korte huifkartochten zijn erg geschikt voor kinderen en bieden alle huifkarbedrijven op het eiland aan. Uiteraard zijn er talloze speciale kinder activiteiten, waaronder met de Waddenvereniging naar het Wad. 

Klik hier voor alle activiteiten die u met de kinderen kunt gaan doen!

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL