Bijenpark Terschelling

De winkel is geopend voor het kopen van heerlijke honingproducten. Wilde bijen en honingbijen zorgen voor de bestuiving van duizenden soorten planten, in de natuur, in tuinen en in boomgaarden. Bijna alles wat we eten aan groenten en fruit is daarvan afhankelijk. 

Lees meer
Hornsjildeweg
1
8891 JJ
Midsland
+31(0)6 53403219

Beschrijving

Wilde bijen en honingbijen zorgen voor de bestuiving van duizenden soorten planten, in de natuur, in tuinen en in boomgaarden. Bijna alles wat we eten aan groenten en fruit is daarvan afhankelijk. Thema is dan ook: ‘Onze wondere voedselwereld’. Kom kijken en proeven! Voor cursusdata raadpleeg de website.

Kenmerken

Excursies

  • Excursies
  • Workshop

Publiek

  • Met kinderen

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL