Eilandmeisje

De missie van Eilandmeisje: de liefde voor Terschelling delen. Als verhalenjutter jut Marloes Fopma eilandverhalen. Jut in het Terschelling ABC prentenboek of maak het theatercollege mee. Beleef Schemerwandeling Joon in de Levende Duinen van Oosterend en ervaar Dark Sky, een kinder-versie vanaf 4...

Lees meer
Oosterend
24
Oosterend
+31(0)6 15392930

Beschrijving

De missie van Eilandmeisje: de liefde voor Terschelling delen. Als verhalenjutter jut Marloes Fopma eilandverhalen. Jut in het Terschelling ABC prentenboek of maak het theatercollege mee. Beleef Schemerwandeling Joon in de Levende Duinen van Oosterend en ervaar Dark Sky, een kinder-versie vanaf 4 jr. is al mogelijk. Of stap op een fatbike naar het Drenkelingenhuisje. Zie de website voor nog meer eilandbelevenissen. Eilandmeisje jut ook liefdesverhalen voor symbolische ceremonies.

Kenmerken

Excursies

  • Excursies
  • Rondleidingen
  • Wandelingen

Publiek

  • Met kinderen

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL