Kunst in de Kerk

Een grote diversiteit aan kunstuitingen in beeld, woord, kleur en klank.

Lees meer
Oosterburen
Midsland
12 okt 2020 | 14:00 tot 24 okt 2020 | 17:00

Beschrijving

Een grote diversiteit aan kunstuitingen in beeld, woord, kleur en klank. Dat is Kunst in de Kerk, de jaarlijkse openbare tentoostelling in de Meslânzer Kerk te Midsland.

De expositie is vrij toegankelijk tussen 14.00 - 17.00 uur.
Tijdens de heksenmarkt is de kerk open tot 20.00 uur. 

De toegang tot de kerk is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van de kerk is welkom.
Neem ook eens een kijkje op de website: www.terschellingkunst.nl

 

Komende data

12 okt 2020 | 14:00 tot 24 okt 2020 | 17:00

Kenmerken

Type

  • evenement

Thema's

  • Kunst en cultuur

Kunst & Cultuur

  • Galerieën

Kaart & omgeving

Midsland

Midsland is, op West-Terschelling na, het grootste dorp op Terschelling. Het ligt - zoals de naam al zegt -, ongeveer in het midden van het eiland. Rond de Meslânzer kerk vind je een veelzijdige plek met een rijke historie waar je uren kunt rondlopen. Achter de gevels van de vele rijksmonumenten vind je allerlei leuks en lekkers. Lekker rondstruinen en shoppen, pak een terrasje of ga dansen!

Midsland is het hart van evenementen zoals Rock'n Roll Street, de Sint Jans Draverij met ongezadelde paarden, de Beestenmerk, de Midwintermarkt en uiteraard beleef je er tijdens het theaterfestival Oerol volop straattheater en muziek.

Het ware hart van het dorp is de kruiskerk uit 1880 met de oude begraafplaats. Hier houdt men de burenplicht in ere: bij een overlijden regelen de buren de begrafenis. Dan gaan ook de terrassen leeg, worden de vlaggen gestreken en toont men respect door even letterlijk stil te staan.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL