Kunst in de kerk 1 jpg

Kunst in de Kerk

Kunst in de Kerk - Geraakt door het licht

Veranderende wolkenluchten of een helderblauwe hemel. Geen dag op het eiland is hetzelfde. De zee kleurt van groen naar blauw met alles daar tussen in en zonnestralen tussen de bomen zorgen voor honderden tinten groen. Licht is verwondering. En op vele manieren kan het je raken; in de natuur maar ook het licht in de mensen om je heen.

Het Hollands Licht inspireerde vele kunstenaars door de eeuwen heen. En het licht op het eiland is misschien nog wel het mooist. Hier worden kunstenaars nog dagelijks geïnspireerd om dit licht te vangen. Op een schildersdoek, een foto, in een verhaal of tussen de draden wol. Licht zit in alles om je heen. En gelukkig hebben deze kunstenaars voor ons een prachtig palet samengesteld met een paar pareltjes die je niet wilt missen. Komt dat zien!

Van 16 t/m 28 oktober, elke dag van 14u tot 17u te zien in de Hervormde Kerk in Midsland.

Met werk van: Alex Hamstra, Danielle Sauer, Dorine Vleeshouwer, Frans Schot, Geeske Roos en Riet Bais - Kunst, Jacoba de Graaf - Meuldijk, Karin Miedema, Marjolein van Roosmalen, Nienke Meijvogel - Blom en Pleun Procee.

Laat je verassen door de eilander creativiteit. De toegang is gratis, maar een donatie is uiteraard altijd welkom. De expositie is van 16 t/m 28 oktober 2023 iedere dag te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur in de Hervormde kerk in Midsland.

www.kunstopterschelling.nl

Zie ook:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief