Avondexcursie Waddenvereniging

Geniet van de prachtige kleuren van de ondergaande zon en het leven in en op het wad. Als de zon onder gaat en de lucht rood kleurt telt het wad wel duizend kleuren. Een geweldige beleving! Omdat het wad twee keer per dag droogvalt en de tijd waarop dat gebeurd verschuift, heb je niet altijd de gelegenheid om dit kleurenspel te aanschouwen. Daarom nu exclusief een avondexcursie op het wad. We maken een 2 uur durende wandeling over het Wad en stoppen op verschillende plekken waar de gids uitleg geeft over het wad, het getij en andere bijzonderheden. Kom mee op ontdekkingsreis en ervaar al het moois van de Waddenzee! Duur van de excursie is 2 uur.

• 4 tot 20 personen

• Formerum

• Natuur en Duurzaam

• volwassenen en kinderen

Locatie

Vertrek op de waddendijk ter hoogte van Formerum aan het eind van de Westerboutenweg.

Belangrijk om te weten

Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Kledingadvies: Warme, winddichte (boven)kleding, korte broek of legging. Geen blote voeten, of sandalen! Draag goed schoeisel dat strak zit, helemaal dicht is en vies mag worden (gympen/surfschoenen). Of huur wadloopschoenen voor € 1, - per paar. Ze vallen klein, bij twijfel neem een maat groter.

Beschikbaarheid en prijzen

april ‘24

mei ‘24

Waddenvereniging Excursies

Wie een bezoek aan Terschelling brengt, brengt een bezoek aan het enige natuurlijke werelderfgoed in Nederland. De Waddenzee wordt wereldwijd erkend als uniek natuurgebied, iets om trots op te zijn. En dat is de Waddenvereniging zeker! Wat het gebied zo uniek maakt, ervaar je het beste tijdens een excursie in het gebied. Tijdens de zomermaanden organiseert de Waddenvereniging samen met enthousiaste vrijwilligers bijna dagelijks activiteiten op het wad en strand van Terschelling. Er zijn verschillende excursies: wadexcursie, sleepnetexcursie en kinderstranddag. Wees welkom en ervaar het Werelderfgoed Waddenzee op een compleet nieuwe en bijzondere manier.

VVV Terschelling

VVV Terschelling

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief